Contact en aanmelden

Locatie

Adres

Huiskamer van Odijk
Rijneiland 7
3984 MA  Odijk
info@huiskamervanodijk.nl
06 23707137 

KvK-nummer:  64098168
Bankrekening:  NL56RABO0306245604

Word lid en blijf op de hoogte

Word lid en blijf zo ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Huiskamer van Odijk! Vul hier je gegevens in om je aan te melden als lid en je ontvangt onze e-mailings als er nieuws is.

Telefonisch zijn wij bereikbaar via 06-23707137

Nieuwe aanmelding Huiskamer van Odijk

De Huiskamer van Odijk is een ontmoetingsplaats waar Odijkers elkaar helpen met raad en daad. Een burgerinitiatief dat vanuit de betrokkenheid met onze lokale samenleving jong en oud ondersteunt. Denk daarbij aan een incidenteel ritje van de ene naar de andere plek, het vervangen van een lampje, het uitlenen van een heerlijk boek of ervaringen uitwisselen in het Ouders & Kids Café.

Ons land werkt aan de ontwikkeling van een participatiesamenleving waarin burgers meer verantwoordelijkheid moeten nemen voor elkaar. De Huiskamer van Odijk faciliteert deze ontwikkeling. Deze coöperatie heeft zoveel mogelijk leden die gebruikmaken van de verschillende diensten en zeggenschap hebben over het aanbod. Op deze manier initieert en stimuleert de Huiskamer van Odijk activiteiten die bijdragen aan het welzijn van onze Odijkse samenleving. De verschillende diensten worden georganiseerd in of vanuit het Dorpshuis. Betrokken vrijwilligers worden ondersteund door een aantal beroepskrachten.