Vacature: Nieuwsbrief(op)maker

15 mrt 2022

Het jij er plezier in om een verzorgde nieuwsbrief op te stellen in bijvoorbeeld Word, Canva, MailChimp, LaPosta of een ander programma…?

Ongeveer eens per 1 á 2 maanden versturen we een nieuwsbrief aan onze 700 leden. Dat is een beetje afhankelijk van wat er aan nieuws te delen is. Er zijn een aantal vrijwilligers die een artikel schrijven of interview afnemen. Ook wordt er door vrijwilligers van een activiteit of dienst zelf een stukje geschreven of een foto met kort bijschrift aangeleverd. Je hoeft dus niet de nieuwsbrief te schrijven, maar het is wel fijn als je tekstgevoel hebt en een eventueel taalfoutje of kromme zin kunt aanpassen.

Van de verzamelde teksten en afbeeldingen maak jij in huisstijl een verzorgde nieuwsbrief. Ook kan je daarvoor een aangepaste versie maken zonder ‘lees meer…’- linkjes e.d. voor onze niet digitaal vaardige leden die nieuws via de papieren post ontvangen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur een mailtje naar vrijwilligerscoördinator Irene de Kruijf irene.dekruijf@huiskamervanodijk.nl om nader kennis te maken.