Vacature: Communicatie duo om HvO bekender te maken in Odijk

11 mei 2023

Bron afbeelding Pixabay

Welk duo wil Odijk bekender gaan maken met de Huiskamer van Odijk?

Vacature: Coördinatie digitale- en papieren nieuwsbrieven
Voor de nieuwsbrief die +/- 6 – 8 per jaar verschijnt vind je het leuk om een planning te bewaken, input op te halen bij kartrekkers van activiteiten/dienst HvO,  aanspreekpunt te zijn voor andere organisaties die iets in onze nieuwsbrief willen delen, samen te werken met vrijwillige postbezorgers (aanleveren geprinte nieuwsbrieven/enveloppen/adreslabels).

Vacature: (Laten)schrijven van nieuwsberichten en content
Jij houdt je graag bezig met tekst. Met plezier schrijf je zelf een nieuwsbericht dat geschikt is om op onze website, in de nieuwsbrief, of in te sturen naar het Bunniks Nieuws.  Je wilt als medebeheerder van de website incidenteel wat tekstuele aanpassingen doen aan de website. Ook houd je contact met een paar schrijf-vrijwilligers en kunt hun artikelen waar nodig redigeren.  Daarnaast zorg je ook voor het actuele aanbod HvO op BunnikSamen.nl en deelt daar nieuwsberichten.

Deze vrijwilligerswerkzaamheden kunnen grotendeels vanuit huis gedaan worden of op een eigen laptop op woensdagochtend in het dorpshuis wanneer de Huiskamer van Odijk open is. Je/jullie kunnen regelmatig sparren en afstemmen met de vrijwilliger die de nieuwsbrief opmaakt in LaPosta, een bestuurslid en/of de vrijwilligerscoördinator.

Spreekt een van deze rollen jou aan? Ken jij iemand met wie je dit samen graag wilt gaan doen? Voor vragen en meer informatie kan je contact opnemen met bestuurslid tanja.devries@huiskamervanodijk.nl of vrijwilligerscoördinator irene.dekruijf@huiskamervanodijk.nl