Ouders & Kidscafé Odijk start weer

23 sep 2021

Links Irene de Kruijf, rechts Birgitta Siebrand

De Huiskamer van Odijk start op woensdag 6 oktober weer met het maandelijkse Ouders & Kidscafé. Iedere 1ste woensdagochtend van de maand tussen 10 en 12 uur komen (groot)ouders met (klein) kinderen van 0 tot 4 jaar samen in het Dorpshuis in Odijk.

“Na anderhalf jaar corona-pauze zijn wij heel blij dat we weer gaan starten”, vertelt Irene de Kruijf, vrijwilligerscoördinator bij de Huiskamer van Odijk. “Vóór corona was het Ouders & Kidscafé een goed lopende activiteit. Maandelijks kwamen er zo’n 14 ouders + kinderen. Het is een plek om gezellig samen met andere (groot)ouders een kop koffie te drinken, ervaringen uit te wisselen, en er worden leuke dingen georganiseerd door de vrijwilligers”.

Vrijwilliger Birgitta Siebrand is de nieuwe kartrekker van het Ouders & Kidscafé. “Het programma is divers. Wij nodigen gasten uit voor een leuke activiteit of om iets te vertellen over een interessant onderwerp. Op woensdag 6 oktober gaan we samen met Marie-Paule Thijssen van Muziekschool De Kromme Rijn peuterliedjes zingen en spelen. En op woensdag 3 november komt Elly-Ann van Luxemburg. Zij is schrijfster en weet heel veel van de natuur. Ze neemt ons dan mee in de verhaaltjes van de kinderboeken die ze daarover schreef.”

Het Ouders & Kidscafé is een laagdrempelige plek om andere (groot)ouders met jonge kinderen uit Odijk te leren kennen. Je bent van harte welkom!
Je kunt gerust een keertje binnenlopen. Er is koffie & thee. Neem voor je kindje(s) zelf iets te drinken mee. Weet je zelf leuke/interessante onderwerpen? We horen het graag!

Wanneer     : Elke 1ste woensdag van de maand, tussen 10-12 uur.
Waar           : Dorpshuis, Rijneiland 7 , 3984MA Odijk (zaal de Berk).
Deelname   : Voor leden van de Huiskamer van Odijk. Nog geen lid, kom gewoon een keertje meedoen.
Aanmelden : Is niet nodig, maar kan wel via info@huiskamervanodijk.nl
of tel. 06-23707137.