iPadtraining bij het Digi Café

1 jun 2023

De vorige was een succes en de volgende wordt vast ook weer een succes. Als leslocatie van SeniorWeb bij de Huiskamer van Odijk willen we u van harte uitnodigen om deel te nemen aan onze volgende iPad basistraining. Voor deze training is nog geen vaste datum gepland, maar bij voldoende belangstelling gaan we van start begin september in principe op de donderdagochtend gedurende max. 6 dagdelen.

De training is voor iedereen die werkt met een iPad en beschikt over minimale basiskennis. Ook de meer ervaren gebruiker is van harte welkom om zijn of haar kennis uit te breiden of aan te vullen met nieuwe. Heeft u vorig jaar deelgenomen, dan bent u ook nu weer van harte welkom. Deze training is voor u dan een herhaling en u bent wellicht in de gelegenheid om anderen te helpen. Gezamenlijk weten we een heleboel.

De training is gebaseerd op het besturingssysteem iOS van Apple. Heeft u een andere tablet met het besturingssysteem Android, dan bent u eveneens van harte welkom. Het beeld- en lesmateriaal is gebaseerd op het iOS besturingssysteem. U zult dan met bijvoorbeeld een Samsung tablet tijdens de training wat meer zelf moeten doen. Wij zorgen dan wel voor voldoende begeleiding.

Heeft u belangstelling voor de training? Geef u dan op per e-mail bij Frans Brinkman (beheerder leslocatie) zijn mailadres is fmm.brinkman@planet.nl Graag opgeven met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en welke tablet u heeft.

Ook voor vragen m.b.t. de training kunt u contact opnemen met Frans Brinkman. Wellicht nog beter als u op de woensdagmorgen gewoon even langs komt tijdens de inloop van het Digi Café. Er zijn aan de training geen kosten verbonden, een kleine bijdrage voor het cursusmateriaal en de koffie wordt wel op prijs gesteld.

Voor aanvullende informatie m.b.t. onze trainingsmogelijkheden verwijzen we u graag naar de website van de Huiskamer van Odijk, de website van Bunnik Samen of onze website bij SeniorWeb. https://www.seniorweb.nl/cursussen/computerles-in-de-buurt/odijk/odijk

Schroom niet, maar meldt u snel aan, het maakt het digitale leven een stukje gemakkelijker.