DigiCafé weer geopend

27 aug 2021

Gisteren werkte de tablet nog prima, maar vandaag is er geen beweging in te krijgen. Een niet werkend apparaat geeft ergernis, want we gaan er van uit dat zo’n apparaat het gewoon doet als wij, de gebruikers, dat willen. Toch is de praktijk weerbarstig en dan komt het DigiCafé in beeld.

Digitale apparatuur, of het nu een tablet is, een laptop of een smartphone, elke woensdagmorgen, kunt u van 10.00 uur tot 11.30 uur met een niet-werkend of slecht werkend apparaat naar het DigiCafé in de Huiskamer van Odijk komen. Daar zijn dan vrijwilligers om u te helpen, zover als dat in hun vermogen ligt. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken; wandel gewoon binnen. Zorgt u er wel voor dat het apparaat opgeladen is. U wordt ontvangen met koffie en met een beetje geluk loopt u weer naar buiten met een goed werkend apparaat of een advies als mogelijk u probleem heeft te maken met de thuissituatie, bijvoorbeeld een niet-werkend wifi-netwerk.

Een pc kunt u niet onder uw arm meenemen, maar u kunt bij de Huiskamer wel uw vraag stellen over het probleem waar u tegenaan bent gelopen

Niet geschoten is altijd mis. En het kost niets. Graag tot ziens op de woensdagmorgen.