Doe ook mee met de iPad-training

23 jul 2022

Afbeelding van Firmbee, via Pixabay

Onze iPad-training, waar wij u graag willen ontmoeten, begint donderdag 8 september om 10.00 uur met een kopje koffie.

Eind 2019 begin 2020 was er een start gemaakt met zo’n training, maar door de komst van corona moest de training na twee bijeenkomsten alweer stoppen vanwege de overheidsmaatregelen. Nu de maatregelen m.b.t. corona zodanig zijn afgezwakt dat we elkaar weer mogen ontmoeten willen we weer met de tablet training van start.

Wel of geen ervaring in het gebruik van de tablet is niet zo van belang. Iedereen is van harte welkom. We willen graag alle bezitters van een tablet helpen om zijn of haar kennis verder uit te breiden.

Omdat de tussenliggende tijd van de vorige start en nu vrij groot is, is het de bedoeling weer bij het begin te beginnen. Het wordt dus een basistraining. Mocht er belangstelling zijn voor verdieping dan wordt dat i.o.m. de kandidaten georganiseerd.

De training begint op donderdag 8 september en vervolgens op 15, 22 en 29 september met een eventuele aanvulling op 13 en 20 oktober. We beginnen alle dagen om 10.00 uur tot ca. 12.00 uur. Er zijn aan de cursus geen kosten verbonden, een kleine bijdrage voor het cursusmateriaal en de koffie wordt wel op prijs gesteld.

Deze keer is er gekozen voor een iPad-training gebaseerd op het besturingssysteem iOS. Heeft u een andere tablet met het besturingssysteem Android dan bent u eveneens van harte welkom. Het beeld- en lesmateriaal is gebaseerd op het iOS besturingssysteem. U zult dan met bijvoorbeeld een Samsung tablet tijdens de training wat meer zelf moeten doen. Wij zullen wel voor voldoende begeleiding zorgen.

Heeft u belangstelling voor de training? Geef u dan op per e-mail bij Frans Brinkman (kartrekker DigiCafé) zijn mailadres is fmm.brinkman@planet.nl. Graag opgeven met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en welke tablet u heeft.

Voor vragen m.b.t. de training kunt u gerust contact opnemen met Frans Brinkman. Zijn mailadres staat in bovenstaande alinea. Misschien nog beter als u op de woensdagmorgen gewoon even langskomt. We zullen u dan uitleg geven van onze plannen.