De Huiskamer van Odijk weer volledig open

18 feb 2022

De Huiskamer van Odijk, woensdagochtend 16-2-2022

Vanaf woensdag 2 maart vinden alle activiteiten van de Huiskamer van Odijk weer plaats. Sinds februari zijn door de versoepelde coronamaatregelen enkele activiteiten al weer gestart en op 2 maart zal dan als laatste ook het Ouders & Kids Café om 10 uur weer beginnen.

Meestal zijn het oudere leden die naar de activiteiten komen. Zodra het Ouders & Kidscafé weer start kan ook de jongste generatie met moeder, vader of grootouder weer terecht bij de Huiskamer van Odijk. De kinderen (0-4 jaar) kunnen zich vermaken met speelgoed en de volwassenen wisselen op een gezellige manier ervaringen uit.

Volgens Vrijwilligerscoördinator Irene de Kruijf wordt het ook echt tijd dat alle activiteiten weer kunnen starten: “Toen de meeste activiteiten weer van start gingen voelde dat als een feestje. Vrijwilligers en leden waren heel blij elkaar weer te kunnen treffen in het Dorpshuis. In de weken daarvoor was het zo ontzettend stil hier op de woensdagochtend. Nu is het geroezemoes van koffiekopjes en de vele gesprekken weer volop aanwezig”.

Ook aanwezige mevrouw Bauwens is weer erg blij dat ze naar de Huiskamer van Odijk kan. “Mensen van mijn leeftijd hebben de gezelligheid gemist toen er veel dicht was. Het is zo fijn om hier weer te kunnen zijn. Verbinding met anderen vind ik belangrijk”, aldus mevrouw Bauwens.

Naast het maandelijkse Ouders en Kids Café zijn leden elke woensdagochtend van harte welkom voor de Koffieochtend, het Digi Café en het Creatief Café op Rijneiland 7. Twee keer in de maand is er op vrijdagavond de Eettafel van Odijk waar voor 10 euro een drie-gangen menu geserveerd wordt. Reserveren is voor de Eettafel is wel verplicht.

Voor meer informatie ga naar www.huiskamervanodijk.nl of bel Irene de Kruijf op 06-23707137.