Bedrijf SabioGroup trakteert vrijwilligers Huiskamer van Odijk

28 jun 2024

Luxe lunchbuffet

ODIJK – Op woensdag 26 juni werden de vrijwilligers van de Huiskamer van Odijk in het dorpshuis getrakteerd op een uitgebreide lunch. Het internationale IT-bedrijf SabioGroup bood deze lunch aan en verzorgde alles tot in de puntjes. Het kantoor in Nederland is gevestigd in Bunnik.

Steeds meer bedrijven houden zich bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen en de vrijwillige inzet van medewerkers in de lokale omgeving. SabioGroup heeft vestigingen over de hele wereld.

Vrijwilligerscoördinator Irene de Kruijf van de Huiskamer van Odijk vertelt: “SabioGroup heeft een paar maanden geleden contact met ons opgenomen omdat ze met iets voor de lokale gemeenschap wilden doen. Samen met een aantal medewerkers van SabioGroup is het idee voor de vrijwilligerslunch ontstaan.”

Een team van tien medewerkers heeft de uitgebreide lunch klaargemaakt en alles tot in de puntjes verzorgd. Er ontstonden leuke gesprekken tussen vrijwilligers en medewerkers.

Carmen Grobbelaar, medewerker bij SabioGroup, zegt dat zij en haar collega’s onder de indruk waren van de betrokkenheid van de vrijwilligers in Odijk en het een geslaagde ervaring was.